Finn Indre Ro

Reduser stress, uro og beskymringer slik som tusenvis av andre medlemmer ved å finne indre ro med hjelp av forskningsbasert nærværstrening utviklet av lege og psykolog.

Prøv 30 Dager Gratis

Som sett i Media


Hvordan ville livet ditt vært annerledes om du opplevde større indre ro, trygghet på deg selv og du ble mer til stede i det du hold på med?

Hvordan ville du følt deg, og hvordan ville de rundt deg merke forskjell?

Om dette er noe du savner i livet ditt så er du overhode ikke alene, vi er mange i samme båt.

Program for indre ro, fokus og medfølelse.

  • Lar du omgivelsene dine bestemme din grad av indre ro?
  • Ønsker du å stresse mindre og ta større kontroll over humøret ditt?
  • Ønsker du større trygghet og stabilitet?
  • Føler du det alltid dukker opp nye problemer og det ikke er fred å få?
  • Har du før prøvd å etablere vanen til meditasjon eller mindfulness før, men uten å klare det?

Hva sier våre medlemmer?

Hvordan kan Nærvær.no hjelpe deg?

  • Vi hjelper deg finne indre ro slik at du kan leve livet med mindre stress og større trygghet.
  • Hjelper deg styrke selvfølelse og gir større selvinnsikt slik at du ikke så lett blir revet med av vanskelige tanker, følelser eller angst.
  • Få en mental klarhet slik at du klarer å holde fokus og er mer til stede i aktivitetene du gjør.
  • Bygger en kjærlighet for deg selv og andre slik at dagene blir mer gledesfulle med mindre selvkritikk og selvplaging.
  • Få en bedre nattesøvn slik at du har overskudd av energi istedenfor uro og underskudd.

Slik hjelper vi deg med nærværstreningen:

Steg-for-steg kurs tilpasset din travle hverdag

Dette er et onlinekurs designet for ro, fokus og medfølelse der du får vite nøyaktig hva du skal gjøre steg for steg for å komme nærmere en hverdag med indre ro. Du får guide gjennom hele prosessen så du slipper å lure på hva du må gjøre. Det kommer nytt innhold hele tiden som bygger videre på det du har gjort og lært som hjelper deg videre på veien.

Våre mest populære kurs emner

Utvikle en selv-medfølelse for deg selv ved å få en vennlig og aksepterende innstilling i møte med vanskeligheter.

Styrk evnen din til fokus og konsentrasjon, slik at du får mer kontroll over egent sinn og er mer til stede i det du gjør.

Det finnes ingen mennesker som er fri for ubehag og smerter. Men i denne modulen lærer du 4 strategier for å best håndtere smertene.

Et Introduksjonskurs i Nærværstrening som lærer deg alt du trenger å vite for å starte din reise til et liv med indre ro.

Veiledning av lege og psykolog

Som medlem i Nærvær får du proffesjonell veiledning hver uke med lege og psykolog. Her får du guiding i mentale og fysiske øvelser, og samtidig svar på dine spørsmål. Dette er for deg som ønsker ekstra oppfølging slik at du får raskere fremgang. Samtalene foregår over nett, så vi kan gjøre alt innenfor hjemmets trygge rammer.

Tilgang til lukket medlemsgruppe

Du vil få tilgang til en eksklusiv -gruppe der du blir en del av et felleskap med andre som har like mål og erfaringer som deg. Her deles personlige erfaringer fra sin reise, både på godt og vondt. Med fellesskap er det mye enklere for medlemmene våre å danne vanen til å øve slik at man lykkes i reisen til et liv med indre ro.


BONUS: Du får også

OVER 100 EKSKLUSIVE PODCAST EPISODER.

Lege Michael og Psykolog Even har spilt inn 100+ ulike podcast episoder rundt utforedrende emosjonelle tema som stress, Covid, ledelse, identitet, søvnproblemer, julestress og mye mer som du i tillegg får tilgang til som medlem.

KARTLEGGELSE AV NÅVÆRENDE NIVÅ.

Det første du gjør når du får tilgang til programmet er å en undersøkelse hvor du vil få bedre innsikt i nåværende nivå og kartlegging i hvordan du best kan lykkes med treingen.

60 TIMER MED TIDLIGERE VIDEOTREFF.

I tillegg til å delta på 'live' videotreff med Even og Michael hver uke får du også tilgang til alle våre tidligere videotreff slik at du kan se tilbake på tidligre tips vi har gitt, eksempelvis "hvordan roe vanskelige følelser".

NY ØVELSE HVER UKE.

Helt riktig! Hver eneste uke gir vi ut nye øvelser slik at du alltid har noe nytt å utvikle deg med. Som medlem hos nærvær.no vil du alltid ha muligheten til å utvikle deg.

GRATIS LÆRING I GRUPPE

Forsking has vist at vi dobler sannsynligheten for å etablere en regelmessig praksis hvis vi deltar i en gruppe og av den grunn har du muligheten til å bli med i en gruppe med 6 motiverte deltagere i samme situasjon som deg. Gjennom felleskapet kan du etablere en regelmessig praksis på tidspunktet du selv ønsker.

Prøv 30 Dager Gratis

Hva sier våre medlemmer?

"Nærvær inviterer til å favne livet... som det er. Fellesskapet i gruppen skaper en atmosfære av trygghet og normalitet av underfundige tanker, følelser og kroppsfornemmelser vi alle har. Nærvær skaper trygghet slik at vi tåler oss selv mer og omgivelsene rundt oss. I dette fellesskapet opplever jeg glede og får nytt mot når jeg trenger det."

- Elin Bjørseth Hindenes

"Genialt opplegg! Mye å lære, tips og råd innenfor ulike temaer, og veldig fleksibelt. Dette vil jeg anbefale til alle som har interesse for oppmerksomt nærvær - både nybegynnere og de som har holdt på en stund."

- Marte Lillebye

"Lærerik og utviklende. Innholdsrikt. Michael de Vibe og Even Halland leder an med klokskap og svært god kompetanse. Anbefales."

- May Henny Moen Næss

"Dette er et svært godt opplegg, som har hjulpet meg å meditere stadig mer regelmessig. Når jeg begynte å lære nærvær, var en av utfordringene å "finne tid" til øvelsene. Men øvelsene på nærvær.no er alltid tilgjengelige, og det finnes mange ulike øvelser for ulike behov. Merker jeg at praksisen smitter over i hverdagen og blir stadig mer integrert i livet ellers. Anbefales!"

- Hans Kristian Tiller

Hvorfor nærvær.no ?

Kvalifiserte veiledere Lege Michael de Vibe (PhD) og psykolog Even Halland har til sammen over 50 år erfaring med undervisning og forskning innenfor meditasjon / nærværstrening. 

Tar bare noen minutter Nærvær.no har mange korte øvelser som hjelper deg med å finne roen. Forskning viser at selv noen minutter med øving hver dag hjelper. 

Tilpasset ditt erfaringsnivå Du får hjelp til å tilpasse øvelser til ditt erfaringsnivå (nybegynner - ekspert), og får veiledning underveis hvis du står fast.

Alt er på Norsk Alle våre kurs, øvelser og webinar er laget på norsk slik at det er lettest mulig for det norske folk å ta utnytte av denne unike treningen.

Lett å bruke Alle våre lydfiler blir tilgjengelig på din telefon, nettbrett, PC eller mac. Du kan laste ned filene slik at du ikke trenger nett for å lytte til øvelsene.

Fellesskap Du kan velge om du vil lære deg øvelsene på egenhånd, eller om du vil delta på webinar med Michael, Even og andre medlemmer. Fellesskapet er noe av det beste med nærvær.no i følge våremedlemmer.

Dine veiledere

Michael de Vibe er utdannet lege og har en PhD fra det medisinske fakultet ved UiO. De siste 30 år har han undervist og veiledet pasienter, helsepersonell og studenter i oppmerksomt nærvær. Michael tok i 2014 doktorgrad ved det medisinske fakultet (UiO) med nærværstrening som tema.  

Even Halland er psykolog, forfatter og forsker. Han har i flere år holdt kurs i mindfulness-baserte tilnærminger for studenter, ledere, samt personer med muskel- og skjelettplager, søvnvansker, utmattelse, angstplager og stressplager 

Ofte stilte spørsmål

Jeg har ingen erfaring med nærværstrening, kan jeg da ha nytte av programmet?

Kanskje en av de mest overaskende virkningene nærværstrening har er at etterhvert som du øver så legger du merke til at dette ikke er noe fremmed. Du har alt dette allerede i deg, og det er noe du har opplevd før bare noe du ikke helt har satt ord på. Ordet nærværstrening, meditasjon og mindfullness kan være fremmed, men øvelsene i seg selv vil du merke at allerede er og alltid har vært i deg. Forskjellen er at du lærer å ta dem i bruk til egen fordel. Å være helt fersk er heller en fordel siden du kommer inn helt uten fordommer, noe som gir et godt utgangspungt.

Jeg har lang erfaring med mindfullness, er dette fortsatt noe for meg?

Det er ingen sikkert ja eller nei svar på dette. Men det vi har sett er at når man øver lenge på noe, så er det fort å komme inn i en fast form som ofte stivner. Det å komme inn i et nytt program med nye metoder som OM det er helt nytt, er det da kanskje noe nytt å oppdage for deg i dette? Det er verdt et forsøk. Mange erfarne sier det er veldig godt å øve sammen med andre og ha muligheten til å stille spørsmål som du får som medlem hos Nærvær.no.

Jeg er ikke typen til å meditere, hvordan kan jeg da ta nytte av dette?

Det vi har sett av mange års erfaring er at før man har gjort daglige øvelser i cirka 30 dager så er det vanskelig å vite om dette er noe for deg eller ikke. Dette er en prosess, og om den er riktig for deg finner du kun ut av å prøve. De fleste av våre medlemmer sier i ettertid til nye medlemmer at man ikke må bedømme kurset underveis, bare gjør øvelsene og spør deg selv etter 30 dager "Har dette brakt noe til livet mitt som er nyttig?". Dette er en unik undersøkelse i ditt egent liv, prøver du 30 dager så har du svaret.

Må jeg være tekninsk for å få dette til?

Nei. Det er veldig viktig for oss at det skal være enkelt for deg å spille av øvelsene og delta på webinarer uten noen form for teknisk kunnskap. Ved et enkelt klikk gjennom Nærvær.no eller epost har du tilgang til alt du skal trenge for å ta i bruk programmet.

Har du 5 minutter når du er ute og går eller sitter på bussen? Da har du tid til nærvær.no. Programmet er laget slik at du kan øve når som helst, hvor som helst.

Gjennom app og nettlesere har du tilgang på alle øvelser uansett hvor du er på både telefon, PC, nettbrett og mac. Enten du er på hytta, jobb eller hjemme så er det alltid tilgjenelig.

Prøv 30 Dager Gratis

Hør mer om hva våre medlemmer forteller:

"Jeg har fått en fantastisk indre ro." - Medlem av Nærvær.no

"Dette programmet er noe av det lureste jeg har deltatt i. Jeg har lært å godta meg selv slik jeg er." - Medlem av Nærvær.no

"Jeg ser at jeg har ressurser i meg selv til å få et bedre liv med meg selv og i relasjon med andre." - Medlem av Nærvær.no

"Kjenner at jeg har fått mer ro og er mer nærværende. Er vennligere mot meg selv, og kjenner at det smitter over til mine omgivelser." - Medlem av Nærvær.no

"Jeg beholder roen bedre og har mindre katastrofetanker. Kursholdernes klokskap og vennlighet er sterkt motiverende." - Medlem av Nærvær.no

"Jeg har hatt en noe ekstrem livssituasjon med utfordringer de siste 6 mndr, og vurderer min deltakelse som en viktig årsak til at jeg har klart meg bra gjennom denne fasen i livet." - Medlem av Nærvær.no

"Øvelsene hjelper meg å håndtere min hverdag og jeg er blitt betydelig mer snill og omsorgsfull med meg selv." - Medlem av Nærvær.no

"Jeg er så takknemlig for nærværsopplegget. Øvelsene, sammen med flotte podcasts og webinarer å lytte til, har hjulpet masse. Søvnen er tilbake, frykten har sluppet taket." - Medlem av Nærvær.no

Prøv 30 Dager Gratis

Nærværstrening er et helsefremmende tilbud som kan styrke evnen til selvregulering og livskvalitet

Kurset innebærer ikke psykologisk eller medisinsk behandling. Veiledning og råd er knyttet til nærværstrening, ikke til behandling av psykiske lidelser eller andre sykdomstilstander. Programmet må ikke brukes istedet for kontakt med, undersøkelse eller behandling av lege eller psykolog.